Seniorliv

Haarby tilbyder mange muligheder for dem, der ønsker at tilbringe tiden efter arbejdslivet I gode omgivelser.

Omgivelserne i sig selv med skov, strand og fjord indbyder til et aktivt udeliv ikke mindst takket være byens stisystem, der leder den cyklende eller gående midt ud i naturen.

Men også byen selv har noget at byde på. Alene dét, at den er den centerby i Assens kommune, der har det største antal borgere over 60 år, betyder, at det ikke er svært for den aktive pensionist at finde ligesindede at dele sine interesser med eller at finde en aktivitet, der passer til hendes ønsker.

Det kan være, hun gerne vil holde sig aktiv sammen med andre. I så fald er muligheden for eksempel at spille krolf eller få pulsen op ved at gå stavgang. Der tilbydes også hjælp til at blive fortrolig med sin PC, i-pad og alt det andet, der gør tilværelsen lettere for os alle, i en ugentlig datastue.

Vore to plejehjem tilbyder gode boliger til dem, der ikke længere synes, de magter at bo i egen bolig, og for dem, der finder, at den bolig, der var passende, mens de var aktive, er blevet for stor, er der et godt udbud af seniorboliger i byen. Alle beliggende tæt på stisystemet, der kan bringe os trygt rundt, hvad enten turen gælder indkøb i bymidten eller en rask gåtur i byens grønne områder.