Om haarby-info.dk

Velkommen til Haarbys webside
haarby-info.dk er byens elektroniske kommunikationsplatform. Websiden giver adgang til de væsentligste informationer om byen. Siden er til officielt brug. Det vil sige, at det er en envejs kommunikation mellem Haarby som officiel institution og folk udefra.
Haarbys logo er en afspejling af de tre elementer, der beskriver Haarby som sted – Land, vand og byen. Det er de to ”bølger”, der repræsenterer by – vand og bladet for land.
Haarby på Facebook

Facebook siden, er til interne spørgsmål eller emner, der burde være. Dette er bedst, at holde internt, da den information hurtigt kan virke uoverskueligt og ligegyldigt for turister og risikerer, at efterlade de mulige tilflytter med en dårligt indtryk af byen.

• Byens beboere kan poste opslag på siden
• Her skrives spørgsmål, information, interne nyheder etc. ”Intet spørgsmål er for dumt”
• Dette skal fungere som en opslagstavle for beboerne.
• Billeder fra diverse events til deling
CMS
Denne webside er baseret på CMS systemet WordPress. Logo er udviklet af Erhvervsakademiet Lillebælt i forbindelse med projekt 48 timer i oktober 2013. De 3 små film under “Tilflytter” og “Den grønne by” er også udviklet af elever fra EAL. De udviklede desuden en facebookside. Grupperne fra skolen var:
• E-konceptudvikling
• Multimediedesigner
• Webudvikling
• Film & Animation
Opløsning og browser
Websiden understøtter som udgangspunkt alle kendte internetbrowsere, men enkelte brugere vil opleve, at visse funktioner og grafik ikke fremstår korrekt eller ser anderledes ud. Denne hjemmeside er optimeret til Microsofts Internet Explorer version 5+ til PC og Mozilla til Mac. Designet er optimeret til en skærmopløsning på 1024 x 768 pixels.
Hvis du oplever problemer med websitet kan det i de fleste tilfælde hjælpe at installere den seneste version af din internetbrowser. Nogle af dem kan opdateres gratis fra producentens website.
Nogle dokumenter og oplysninger på dette website vises i Adobes PDF format. De kan læses af Adobe Acrobat Reader, der kan
downloades gratis.

Har du forslag til, hvordan vi gør vores webside bedre eller har du spørgsmål, som du ikke kan finde svar på, må du gerne kontakte os. Benyt venligst kontaktformularen under ”Skriv til os” i venstre navigationsmenu.