Julemarked med juletræstænding en stor succes

Artikel fra fyens.dk:

Det er mange år siden, Haarby sidst har gjort så meget ud af et julearrangement, som det var tilfældet fredag eftermiddag.

Byen emmede af god og hyggelig julestemning, og på begge sider af hovedgaden Algade kunne man gøre en god handel eller støtte en god sag.

Løjerne begyndte allerede klokken 14, og i en bod på Butikstorvet kunne man finde Gitte Knudsen fra Glamsbjerg i færd med at gøre lidt reklame for flødebollevirksomheden Ærli’, der i snart to år har haft adresse på Holmevej 10.

Der var også mulighed for at få en tur på ryggen af en islænderhest. Det benyttede blandt andre 12-årige Katrine Johanne Skaarup Nielsen fra Jordløse sig af.

Hesten tilhørte Gitte Friis Gehlert.

– Jeg flyttede til Strandby i august sidste år, og er altid med på lidt af hvert, fortalte Gitte Friis Gehlert, der meget passende havde sørget for at udruste sin 10 år gamle islænderhest med en nissehue i anledning af julemarkedet.

Haarby var trukket i juleklæder, og byen nyder godt af, at der de senere år er ofret både penge og masser af energi på at løfte juleoplevelsen i gaderne med flot og dekorativ belysning.

Dagens store højdepunkt fandt sted ved 17-tiden med fakkeloptog og lystænding i byens største juletræ, der er placeret centralt i byen i haven ved Kulturlinien.