Kultur

I Haarby kan du få filmoplevelser i vores hyggelige Biograf, som er en forening med lokale ildsjæle bag. Biografen er lige blevet fuldstændig nyrenoveret med en super flot ny biografsal. Foreningen bag Haarby Bio er i topform og klar til at give dig en hyggelig og god oplevelse.

Er du mere til selv at arbejde med teater, befinder du dig det rette sted. I HAT, Haarby AmatørTeater, er der muligheder for børn og voksne til at deltage i et engageret teaterliv, hvad enten man er ung nok til at prøve sine sceniske evner af i Kyserne, for så måske at fortsætte i Kasketterne eller UNGgruppen., eller er voksen. For den voksne er der rig mulighed for at deltage i den årlige opsætning, hvad enten man har lyst til at stå på scenen eller finder det sjovest at arbejde bag den med kulisser, kostumer eller teknik.

I en af skovene uden for byen, er der hver onsdag rollespil. Her afholder rollespilsforeningen rollespil, hvor over 100 børn og voksne deltager.

Haarby er en “cirkusby”. Hvert år har byen besøg af Cirkus Arena, og der er nærmest tale om et kærlighedsforhold mellem cirkuset og byen. Forestillingen er ekstremt populær og med opbakning fra byens virksomheder samles der hvert år 1700 mennesker til cirkus i Haarby.
Udover den populære forestilling holder Arena “åben morgen”, hvor byens borgere kan bese cirkus og spise morgenmad med cirkusfolkene, også giver en forestilling for 1700 tilskuere. Og selvfølgelig har cirkus inden da gået den traditionelle parade gennem byen. Alt dette er muligt takket være, at byens virksomheder sponserer besøget.


 

Haarby Bio:

haarbybio3-300x111
Haarby bio er en lille hyggelig biograf, der er skabt af lokale, og der viser nyere danske og internationale film.

Læs mere her


Haarby Kirke:

haarbykirke
Vores kirke er en levende del af byens liv. Takket være et engageret menighedsråd er det ikke kun en søndagskirke, men i lige så høj grad en hverdagskirke. Der afholdes debataftener – for eksempel i samarbejde med biografen. En gang månedlig er der Mandeklub i præstegården, hvor alle interesserede mænd ud over at indtage frokosten kan vende store og små spørgsmål med hinanden. Hver skærtorsdag indbydes til pilgrimsgang fra Haarby Kirke til Løgismose Kapel ligesom pinsen fejres ved en udendørs gudstjeneste i Trunderupskoven.
Læs mere her


Haarby Hallerne:

haarbyhallen-150x150

Ved Haarbyhallerne findes der 2 sale samt en svømmehal, motionscenter og café.
Læs mere på linket nedenunder.
Læs mere


Løgismose Strandcamping:

loegismosecamping1-300x166
Du finder Løgismose strandcamping mellem Assens og Fåborg. Her kan du, i natur skønne omgivelser, leje pladser til telt og campingvogn eller hytter.

Læs mere her

 


 

Damsbo Gods:

damsbogods-300x156
Damsbo Gods er beliggende i Haarby og blev opført i 1656 af Christian d.4s rigsmarsk Anders Bille. Godset kan både benyttes til fest, en god middag eller en romantisk weekend, i autentiske omgivelser, med en man holder af.

Læs mere her

 


De Japanske Haver:

japanskehaver-300x300
De Japanske Haver har eksisteret i snart 8 år og styres til dagligt af ægteparret Anne og Peter. I de japanske haver er der mulighed for at opleve japansk natur og en lækker middag i havens restaurant.

Læs mere her

 


 

Agger Vine og Park Golf:

aggervin-150x88
Ved Ungersbjergene ved Helnæsbugten på Sydvestfyn kan man få stimuleret smagsløgene samt slappe af til et spil golf i dejlige naturlige omgivelser.

Læs mere her