Kalenderen

Kalender

På denne side, er det muligt for de lokale samt lokalrådet at slå events op, der igennem hjemmesiden bliver tilgængeligt for alle – også udenfor lokal samfundet. Disse events kommer igennem en administrator til godkendelse før de bliver slået op.
Håbet er, at skabe Haarby en rolle som samlingspunkt. Hvis det sker, vil folk være villige til, at kører for, at opleve de mange goder byen har, at tilbyde.

 

okt
25
ons
Foredrag “Tro og Helbred” med Niels Christian Hvidt @ Haarby Kirke, Konfirmandstuen
okt 25 @ 19:00

Foredrag i konfirmandstuen m. Niels Christian Hvidt 

“Tro og Helbred”

Tro flytter bjerge, siger man. Meget tyder på, at det faktisk er tilfældet, og især ved sygdom. Niels Christian Hvidt, dr. theol., lektor ved Syddansk universitet i Odense, er i færd med at udforske hvordan det forholder sig i Danmark, og befinder sig således midt i krydsfeltet mellem tro og videnskab.

Niels Christian Hvidt vil belyse følgende spørgsmål: – Hvad ved vi egentlig om sammenhængen mellem tro og helbred? hvad kan vi lære for vore egne liv om denne sammenhæng? Kan et øget fokus på vores dybeste værdier øge vores livskvalitet især, når vi skal håndtere svære ting?

Velkommen til et foredrag med en af Danmarks mest erfarne foredragsholdere.

okt
26
tors
Pernille Højmark foredrag med Haarby Musikaftenskole @ Haarby Skole
okt 26 @ 19:30

Torsdag d. 26. oktober kl. 19.30 på Haarby skole

Foredrag med skuespilleren og sangeren Pernille Højmark, kendt fra musikken – forsanger i orkestret Sweethearts – og fra teater, film og tv, bl.a. serier som Bryggeren, TAXA og Krøniken

 

I foredraget ”Et liv med opture og nedture – fiaskoer og successer” giver Pernille Højmark med humor og nærvær et åbent og ærligt indblik i sit barske liv helt fra barndoms- og ungdomsårene, hvor

livet viste sig fra sin hårdeste side. Hun tager fat i tabubelagte emner og gør plads til eftertænksomhed. Hun lægger op til latter, gråd og forhåbentlig en åbenhjertig debat.

 

Da der er begrænset plads, kan billetter á 50 kr. reserveres, så man er sikker på en plads. Det kan gøres på  leholmegaard@gmail.com eller på tlf. 20 71 20 32 . Billetter kan også købes ved indgangen.

Arrangør er Haarby Musikaftenskole.

okt
28
lør
Haarby Messe 2017 @ Haarbyhallerne
okt 28 @ 11:00

Haarby Messe 2017
Lørdag d. 28. oktober i Haarby Hallerne

Sæt allerede et kæmpe X nu – en spændende ny messe i Haarby, hvor du kan:
*Møde de lokale handlende, som er klar med deres stande
*Modeshows
*Underholdning
*”Speackers Corner” med lokalpolitikerene
*Konkurrencer
*For børnene er der fyldt med aktiviteter i Hal nr 1

I HAARBY STÅR VI SAMMEN
Haarby Lokalråd – Haarby Boldklub & Haarby Handel -& Erhvervsforening

-mere info kommer løbende

Cross Folk koncert @ Porten i Saarup
okt 28 @ 14:00

Tag en udtryksfuld og original vokal, to syngende akustiske guitarer og en akustisk bas – holdt i solide rytmiske tøjler af bodhran og cajon… så har du CrossFolk s grundlyd !
Krydr den med whistle, dobro og et dask på “The Udu drum” og indimellem en lun historie, så har du CrossFolk – og et sted hvor irsk folkemusik møder amerikansk folk og byder dig velkommen til en ny musikalsk oplevelse, der udfordrer dine musikalske sanser og forventninger.

nov
7
tirs
Foredrag m. Biskop Tine Lindhardt @ Haarby Kirke, Konfirmandstuen
nov 7 @ 19:00

Foredrag m. Biskop Tine Lindhardt

“Den evangelisk-lutherske reformation – og dens betydning”

I år fejrer vi 500 året for den begivenhed, at Luther slog sine teser op i Wittenberg. Biskoppen har utvivlsomt holdt mange foredrag om emnet i årets løb, så nu da hun er talt rigtig godt varm, så har vi inviteret hende til et godt og spændende foredrag i november.